ĐOKOVIĆ NIJE GOAT: Izjava koja je ŠOKIRALA tenisku javnost!

Autor:

Sport

14.06.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati Šveđanin se oglasio po završetku drugog grend slema u sezoni.

ĐOKOVIĆ NIJE GOAT: Izjava koja je ŠOKIRALA tenisku javnost!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković je na sjajan način okončao Rolan Garos, pošto je u velikom finalu porazio Kaspera Ruda sa 3:0, čime je stigao do svoje treće grend slem titule u Parizu.

Takođe, trijumfom u Bulonjskoj šumi je došao do svoje 23. najveće titule, čime se osamio na prvom mestu večne liste, pošto je iza sebe ostavio Rafaela Nadala, koji sada ima 22 grend slem pehara.

Posle dominantne predstave Srbina u Parizu se oglasio i Mats Vilander, koji u poslednje vreme podržava srpskog tenisera.

- Osvojio je najveći broj grend slem titula, najveći broj masters turnira kao i najveći broj titula što znači da je najkostantiji igrač poslednjih 15 godina. Ne volim izraz 'GOAT', iako vidim jednog ovde - rekao je Vilander i pokazao na sliku Đokovića.

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Mats Vilander, nekadašnji švedski teniser

Vilander je zatim istakao da je Novak više "BOAT", nego GOAT.

- Voleo bih da zovem "BOAT" best of all time, jer kada kažemo 'great' mnogo više stvari dolazi u to nego sam sport i mislim da ne treba da razdvajamo 'veliku trojku' kada dođe do pitanja ko je najveći ikada. Ali najbolji ikada? Imamo ga ovde, to je Novak Đoković - podvukao je Šveđanin, osvajač sedam grend slem titula.

Podsetimo, priliku da osvoji novu grend slem titulu Novak će imati već kroz tri nedelje, jer 3. jula, u Londonu, počinje Vimbldon, turnir koji je Đoković osvojio čak sedam puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading