KAKVA NEBULOZA NOVAKOMRSCA: Đoković je povredio Alkarasa i to namerno!

Autor:

Sport

10.06.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je izgovorio nešto što nikome nije moglo ni da padne na pamet.

KAKVA NEBULOZA NOVAKOMRSCA: Đoković je povredio Alkarasa i to namerno!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uspeo je da se još jednom plasira u finale Rolan Garosa, gde će protiv Kaspera Ruda pokušati da osvoji rekordnu 23. grend slem titulu u karijeri.

Međutim, senku na njegov plasman u finale bacila je povreda koju je Karlos Alkaras doživeo početkom trećeg seta, pa je od tog trenutka Španac do kraja meča osvojio samo jedan gem.

Bivši teniser Mats Vilander, koji nikada nije krio da ne simpatiše baš Đokovića, sada tvrdi da je upravo Nole izazvao povredu kod prvog reketa planete i to namerno.

Ovo je izazvao Novak i samo on. Postoji velika razlika kako se kreće on kada je iscrpljen, u odnosu na Karlosa. Ogromna je razlika. Ovo kod Alkarasa nikad nisam video i Novak je uspeo da iskoristi sve njegove slabosti - rekao je Šveđanin.

Republika

Foto: Starsport

Mats Vilander

Potom je otkrio još neke moguće uzroke grča kod Alkarasa.

Stres i tenzija bili su prisutni kod Karlosa. Nisam čuo da je ranije imao problema sa grčevima. Sigurno je imao fantastičnu pripremu za meč, ali videli ste šta je desio. Trčao je mnogo. Ne hodao, već sprintao. Novak je možda pametnije igrao i Karlos nije toliko dobro čitao igru. Bio je prinuđen da potroši više koraka - dodao je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rade

10.06.2023 12:24

Ovo je bio kompliment Nolu,a ne kritika.