TENISKA LEGENDA ZAGRMELA: Đokoviću, to do sada NISI RADIO, ali da bi SRUŠIO Alkarasa - MORAŠ!

Autor:

Sport

09.06.2023

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je savet za srpskog asa.

TENISKA LEGENDA ZAGRMELA: Đokoviću, to do sada NISI RADIO, ali da bi SRUŠIO Alkarasa - MORAŠ!

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Karlos Alkaras odigraće meč sezone i u petak od 14.45 krenuće u bitku za finale Rolan Garosa.

Veće šanse javnost daje mladom Špancu, a imajući u vidu da drugi polufinalni par čine Aleksander Zverev i Kasper Rud jasno je da će Nole i Karlitos odigrati finale pre finala.

Ima i Đoković svoje šanse, iskustvo i motiv da uđe u istoriju su na njegovoj strani, a teniska legenda, Mats Vilander, dao mu je savet i istakao šta mora da promeni u igri kako bi mogao da sruši Alkarasa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

 

Verujem da će Novak sutra pokazati svoju najbolju verziju. Protiv Karena Hačanova nije to radio u ranoj fazi meča,ako to bude radio i protiv Alkaraza, to nije dobro, jer bi Alkaraz mogao da mu pobegne i onda će to biti jako težak meč. Očekujem da će biti jako težak meč za Novaka, morate da budete agresivni, spor teniski teren, teške lopte, Novak mora da igra riskantan tenis, što nije baš morao da radi do sada - rekao je Vilander.

Novak i Karlos su se sastali samo jednom tokom karijere i Alkaras je posle preokreta odneo pobedu na prošlogodišnjem mastersu u Madridu (6:7, 7:5, 7:6).

Da li je došlo vreme za "osvetu" videćemo već u petak popodne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading