RUNE NIKAD ISKRENIJI: "Srećan sam da je KRAJ sezone na šljaci!"

Autor:

Sport

08.06.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao sjajan turnir iza sebe.

RUNE NIKAD ISKRENIJI: "Srećan sam da je KRAJ sezone na šljaci!"

Foto: Tanjug

Holger Rune, danski teniser, nije uspeo da se plasira u polufinale Rolan Garosa, pošto je u četvrtfinalu izgubio od Kaspera Ruda sa 3:1, po setovima 6:1, 6:2, 3:6, 6:3.

Danac je u dobrom ritmu stigao u Pariz, očekivao je sigurno bolji rezultat, ali ga je bez problema zaustavio Norvežanin, koji je prošle godine igrao finale na ovom turniru.

Posle meča se oglasio i Rune, koji je istakao da je srećan što je gotova sezona na šljaci.

- Dobro sam se oporavio, jednostavno, nisam igrao dobro. Teško je ponekad, tako je kako je. Morate iz toga da naučite i da iz svega izađete jači. Uskoro ide još jedan grend slem, nadam se da ću tamo biti jači. Srećan sam da je završena sezona na šljaci. Spreman sam da idem dalje i koncentrišem se na sezonu na travi - poručio je Rune.

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune, šesti teniser sveta

Istakao je da nie imao nikakvih prevelikih problema sa povredom tokom meča.

- Uvek imam neke probleme, ali ne bi bilo ništa drugačije da bih mogao da kažem, 'da nije bilo toga, sve bi bilo drugačije'. Ne bih da to koristim kao opravdanje. Kretao se bolje od mene, moram da to prihvatim i krenem dalje, da pokušam da napredujem. Prvo ću se fizički oporaviti. Igrao sam mnogo, moje telo to oseća. Danas sam bio svež, tako da iskreno, nije bila stvar u leđima - zaključio je Rune.

Podsetimo, Kaspera Ruda u polufinalu čeka okršaj sa Aleksandrom Zverevom, dok drugo polufinale čine Novak Đoković i Karlos Alkaras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sinjon

08.06.2023 15:42

"Kaspera Ruda u polufinalu čeka okršaj sa Holgerom Runeom"... Biće da je u pitanju Aleksandar Zverev.