NOVAK SE OBRATIO PUBLICI NA FRANCUSKOM! Đoković otkrio tajnu Francuzima!

Autor:

Sport

06.06.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Rolan Garosa.

NOVAK SE OBRATIO PUBLICI NA FRANCUSKOM! Đoković otkrio tajnu Francuzima!

Foto: Tanjug

Preokretom i pobedom nad Rusom Karenom Hačanovim od 3:1, prvi reket Srbije za plasman u veliko finale čeka boljeg iz duela Karlos Alkaras (Španija) - Stefanos Cicipas (Grčka).

Posle meča Nole je u razgovoru sa Matsom Vilanderom sumirao veliki uspeh:

- Bilo je to i zbog njegovog odličnog kvaliteta tenisa. Morao sam da nađem ritam, pravio sam mnogo neiznuđenih grešaka. Ušao sam nekako sporo u meč. Odigrao sam potom savršen taj-brejk, igrao sam nekoliko nivoa više od tada. Možda jeste bilo malo zabrinjavajuće krajem četvrtog seta, ali dobro, u pitanju je velika borba, četvrtfinale grend slema, niko vam neće pokloniti pobede. Morate da ih zadarite, drago mi je da sam ovako veliki izazov preskočio - rekao je Đoković.

Foto: Tanjug

Karen Hačanov

Šveđanin je bio impresioniran Novakovim udarcima, upitavši ga je da li je tajna u iskustvu:

- Bilo je lakih promašaja, momenata gde sam grešio. Jedan lak bekhend. Dešava se. Ponekad je to previše dobro, ponekad ne. Protiv Karena, koji je agresivan i ima jak servis, ali ne kreće se tako dobro, pokušao sam sa dropovima. Da menjam dužinu udarca, da ide napred-nazad, pokušao sam da ga teram da trči. Bila je velika borba, poštujem ga, sjajan je igrač i želim mu mnogo uspeha u nastavku sezone - dodao je srpski as.

Potom je najbolji teniser ikada otkrio na francuskom jeziku, kakav je osećaj igrati na "Šatrijeu":

- Ovo jedan od najlepših stadiona u svetu tenisa, veliko je zadovoljstvo igrati ovde. Nadam se da ću svaki put kad izađem odigrati najbolje što mogu. Bio sam spreman. Hvala vam na pažnji, imao sam danas taj osećaj koji želim da imam na ovom terenu - istakao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading