NOLE UPUTIO REČI PODRŠKE JOKIĆU! Đoković čestitao Nikoli, pa CITIRAO svog velikog prijatelja: Što da budem srećan?

Autor:

Sport

02.06.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser Srbije posle pobede nad Alehandrom Davidovičem Fokinom odgovarao je na zanimljiva pitanja.

NOLE UPUTIO REČI PODRŠKE JOKIĆU! Đoković čestitao Nikoli, pa CITIRAO svog velikog prijatelja: Što da budem srećan?

Foto: Tanjug-AP

Srpski sportisti su izdominirali u prethodna dva dana. Dok je Nikola Jokić sa Denver Nagetsima stigao do vođstva protiv Majami Hita u finalnoj seriji NBA lige, Novak Đoković je izborio plasman u osminu finala Rolan Garosa.

Trijumfom protiv Španca Fokine sa maksimalnih 3:0, Nole se našao među 16 najboljih tenisera u Parizu, da bi na konferenciji za medije Đoković prokomentarisao i šanse prve zvezde "grumenja" da dođe do istorijskog prstena u najjačoj ligi na svetu.

- Polako sa prstenom, prvo skoči, pa kaži hop. Igra se u četiri pobede, uzbuđenje raste, imamo i Srbina u Majami, ali nekako za Jokiću želimo prsten. Izgledaju dominantno, cela ekipa ne želi da izgubi koncentraciju, ja gledam sa sportske strane, pratim šta izjavljuju. Kobi (prim.aut Brajant) je rekao jednom kad su vodili u finalu: "Što da budem srećan? Je l' završen posao, nije? Nemam zašto da budem srećan - rekao je Novak Đoković i u dahu dodao:

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

- Razumem moraš da bude fokusiran, da vidiš šta je izazov, prednost timskog sporta sa ekipom koja stvara prsten zaštite. Sa društvenim mrežama je teško blokirati sve. Nadam se da idemo po titulu obojica - istakao je Nole.

Najbolji srpski teniser igraće u osmini finala drugog grend slema u sezoni protiv pobednika meča Huan Pablo Variljas (Peru) - Hubert Hurkač (Poljska).

Sve su veće šanse da Poljak izađe na megdan Đokoviću, jer vodi protiv Peruanca sa 1:0 u setovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading