NOVAK SE POVREDIO? Srbija STREPI - Đoković zabrinuo čitavu naciju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje je u kakvom će stanju biti za nastavak Rolan Garosa.

NOVAK SE POVREDIO? Srbija STREPI - Đoković zabrinuo čitavu naciju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković je uspeo da obezbedi plasman u četvrto kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Španca Alehandra Davidoviča Fokinu sa 3:0 (7:6, 7:6, 6:2).

Videli smo spektakl na stadionu "Filip Šatrije", ali i meč koji najzagriženiji Novakovi navijači sigurno nisu mirno ispratili. Ipak, Nole je uspeo da osigura pobedu, posle skoro četiri sata igre.

Ono što navijače srpskog asa može da zabrine jeste i povreda koju je Novak zadobio tokom ovog duela. Naime, posle kraja drugog seta, Đoković je zatražio medicinski tajm-aut, a razlog je bila butina, pa mu je fizioterapeut izmasirao taj deo.

Novak je nastavio u trećem setu u istom ritmu, ali je svakako Đokovićevo fizičko stanje velika briga za njegove navijače pred nastavak takmičenja.

Osim povrede, Novak je danas ratovao i sa publikom, koja mu je u nekoliko navrata bezrazložno zviždala, što se našem asu nikako nije svidelo.

Ovim trijumfom je Novak obezbedio mesto u osmini finala, a tamo će igrati sa pobednikom duela u kom se sastaju Hubert Hurkač i Huan Pablo Variljas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading