NAVIJAČI IZ CELOG SVETA STALI UZ NOVAKA! Društvene mreže gore, jedna PORUKA se posebno IZDVOJILA!

Autor:

Sport

31.05.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletova objava digla teniske fanove na noge, svi stali uz Srbina.

NAVIJAČI IZ CELOG SVETA STALI UZ NOVAKA! Društvene mreže gore, jedna PORUKA se posebno IZDVOJILA!

Foto: Starsport

Novak Đoković u Banjaluci

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oko 20.15 sati večeras nastavlja pohod na treću titulu u Parizu, a ukupno rekordni 23. grend slem u karijeri.

Dok se to ne desi, uveliko traje rasprava o Noletovoj poruci posle meča sa Aleksandrom Kovačevićem, kada je u kameri napisao "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju".

Povodom poteza Đokovića reagovao je i Rolan Garos naglasivši da koji je istakao da neće biti kazne za srpskog tenisera, dok je ministarka sporta Francuske, Ameli Udea-Kastera istakla da je Đokovićeva poruka "neprikladna i militantna" i da "ne treba da se ponovi".

Međutim, očigledno je da svetska javnost ne osuđuje Đokovića u tolikoj meri zbog pomenutog natpisa o čemu svedoče i mnogobrojni komentari koji su ostavljeni na sajtu britanskog "Dejli mejla", a na kojima je Novak dobio i podršku brojnih korisnika.

Ljudi su navodili da Novaka "ne mogu da kazne samo zato što govori istinu", "da je u pravu oko svega" i da ne smeju da postoje "dvostruki aršini".

Ipak, poruka jednog korisnika se posebno izdvojila, a on je naveo da bi bilo "ludo da se Novak kazni zbog toga što je pozvao na zaustavljanje nasilja", dok neki kažu da je sve to samo "sloboda govora".

Mnogi korisnici nazvali su Novaka "legendom" i čestitali mu na hrabrosti, ali naravno bilo je i onih koji se nisu slagali sa porukom, pa su ga napali u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading