SKANDALOZNI UDAR NA NOVAKA IZ PARIZA! Ministarka podlo NAPALA Đokovića: Sramne reči na račun Srbina!

Autor:

Sport

31.05.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković stao je u zaštitu Srba sa Kosmeta.

SKANDALOZNI UDAR NA NOVAKA IZ PARIZA! Ministarka podlo NAPALA Đokovića: Sramne reči na račun Srbina!

Foto: Tanjug/AP, Twitter

Odmah posle Novakovog meča sa Aleksandrom Kovačevićem iz SAD-a, prvi srpski reket je u kamerama napisao "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju", pružajući podršku narodu sa Kosmeta koji je danima izložen teroru od strane albanskih pripadnika policije.

Čelnici Rolan Garosa su posle toga izašli u javnost sa konačnom odlukom da neće kažnjavati Noleta i da se više neće oglašavati, međutim, poslednja u nizu osoba koje su se javile je francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera!

Nekadašnja teniserka, a sada ministarka je iznela mišljenje, smatrajući da je ovakav potez srpskog tenisera neprikladan velikom turniru, kao i da na terenima mora da postoji princip neutralnosti.

To praktično znači da osuđuje akt najboljeg srpskog sportiste, iako je u poruci jasno napisano da Đoković želi prekid terora nad njegovim narodom.

- Kada prenosimo poruke koje su za odbranu ljudskih prava, poruke koje okupljaju ljude oko univerzalnih vrednosti, sportista je slobodan da se izrazi“, smatra ona. Ipak, procenila je da to ovom prilikom nije slučaj - ona je Đokovićevu poruku na kameri ocenila kao "militantnu", "veoma političku" i "incident koji ne sme da se ponovi"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Srbin

31.05.2023 16:35

Dalje ruke od Srbije belosvetski olosi. Bravo Nole Srbija je uz tebe.

Boban

01.06.2023 10:06

Šta ti znaš o Srpskoj zemlji, zašto bi se narod i R. Srbija odrekli svoje teritorije, gde to ima u svetu, da neka nacija uz pomoć zapada uzme ti deo teritorije koja ti pripada, pa se oglašavaju nebitne persone, koje ništa ne znaju o istoriji i R. Srbiji, umesto da se borite za mir u svetu, vi potpaljujete rat na Balkanu, treba svima da bude u cilju da vlada mir, dosta nam je izgubljenih života, ne bitno je na kojoj strani. Vreme je da se Evropa ujedini, a ne po nalogu Britanaca i Amerikanaca razjedinjuju.