BIO SAM U ŠOKU! Đoković IZNENADIO mladog Srbina: Pomaže mi FINANSIJSKI, plaćao mi je MNOGE stvari!

Autor:

Sport

29.05.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je imao veliki uticaj na život i karijeru Hamada Međedovića.

BIO SAM U ŠOKU! Đoković IZNENADIO mladog Srbina: Pomaže mi FINANSIJSKI, plaćao mi je MNOGE stvari!

Foto: Tanjug

Hamad Međedović jedan je od najtalentovanijih tenisera u Srbiji.

Uspeo je da se plasira u glavni žreb Rolan Garosa i u prvoj rundi će igrati protiv Amerikanca Markosa Đirona (ponedeljak, ne pre 14.30), a u razgovoru za sajt ATP otkrio je koliko mu je Novak Đoković pomogao tokom karijere.

To je bilo očevo iznenađenje na moj deveti ili deseti rođendan. Sećam se da sam trenirao i tata mi je prišao i rekao 'dođi, idemo negde'. Otišli smo zajedno sam mojim trenerom i video sam da idemo u trening centar. Do poslednjeg trenutka nisam verovao da ću ga upoznati. Sećam se da smo ga čekali i da se odjednom pojavio. Bio sam u šoku kada sam ugledao idola Novaka - rekao je Hamad u intervjuu za sajt ATP, pa nastavio:

- Uvek sam se ugledao na Noleta i inspiracija mi je i dan danas.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

 

Nije se mladi Srbin tu zaustavio:

Od njega može mnogo da se nauči i na terenu i van njega. Uživam da gledam kako je disciplinovan, sve što radi, radi za tenis, čak i kada ne trenira. To mi je rekao više puta. Rekao mi je da tenis mora da se živi čak i kada nisi na terenu, da moraš da radiš sve za svoju igru. Kada spavaš, kada jedeš, kada bilo kuda ideš, moraš konstantno da razmišljaš o tome šta će te učiniti boljim nego što jesi - istakao je on, pa u dahu nastavio:

Tako da, vidite da Novak radi i kada ne radi. To je najbolja stvar koju vidim kod njega, stalno je u tenisu.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

 

Novak je Hamadu pomagao i finansijski.

Pomaže mi finansijski, daje mi njegove terene, trenere, šta god mi treba za karijeru. Mnogo mi je pomogao, pokrio je sve što treba profesionalnom teniseru, plaćao je za to i još mi plaća neke stvari - zaključio je Međedović.

Međedović će u prvoj rundi Rolan Garosa igrati protiv Amerikanca Đirona, a taj meč je na programu u ponedeljak 29. maja, ne pre 14.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading