UOPŠTE NE RAZMIŠLJAM O ĐOKOVIĆU: Cicipas u centru pažnje - "Želim da me ostali MRZE!"

Autor:

Sport

27.05.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni Grk je ponovo izazvao buru svojim komentarom.

UOPŠTE NE RAZMIŠLJAM O ĐOKOVIĆU: Cicipas u centru pažnje - "Želim da me ostali MRZE!"

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniseri sveta se trenutno nalaze u Parizu, gde se spremaju za početak Rolan Garosa, drugog grend slema u sezoni.

Jedan od njih jeste i Stefanos Cicipas, poznati grčki teniser, koji će u prestonici Francuske pokušati da osvoji svoju prvu grend slem titulu.

Pred sam početak turnira na pariskoj šljaci, Stefanos je dao izjavu medijima, a u njoj je, između ostalih, spomenuo i Novaka Đokovića.

Imao sam dve nedelje odličnog tenisa i sećam se kako sam radio neke stvari u Parizu ranije, šta je to funkcionisalo za mene. Naravno da je važno da imate rekreaciju i ostati disciplinovan istovremeno. Čekaju me teški mečevi. Sećam se da sam imao 0:2 u prvom kolu, pa sam uspeo da preokrenem i pobedim i stignem do polufinala, ako se ne varam, 2020? I onda je došlo finale 2021. Svi protivnici su teški. Neki od njih možda ne vole šljaku kao ja, a neki su odrasli na njoj kao Danil Medvedev, Andrej Rubljov. I momci poput Novaka Đokovića uvek su pretnja. Imam veliki kapacitet i to mogu da osetim. Potrebno mi je nekoliko dobrih mečeva na startu da počnem da verujem da stvarno nešto mogu ove godine - kaže Cicipas.

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Cicipas posle finala 2021. godine

Istakao je i da ne razmišlja o Đokovićevom pohodu na 23. grend slem titulu.

Ne idem na spavanje razmošljajući o tome. Uopšte mi i ne pada na pamet. Svakako da bi to bilo sjajno za anjega. Znate, on je u stanju to da uradi. Jako to poštujem. Ipak, ja sam ovde da se koncentrišem na sebe i budem jedan od onih koje će ljudi mrzeti jednog dana. Na dobar način. Jer kao što kažu, postajete vrlo nepopularni kad počnete da pobeđujete - zaključio je Cicipas uz osmeh.

Podsetimo, Rolan Garos počinje 28. maja, a veliko finale je na programu 11. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading