SRBIJA OSTALA BEZ JEDNOG PREDSTAVNIKA U PARIZU! Đere NEMOĆAN pred 7. igračem sveta!

Autor:

Sport

28.05.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u 2. kolo Rolan Garosa, pošto ga je savladao Rus Andrej Rubljov rezultatom 3:1 (6:1, 3:6, 6:3, 6:4).

SRBIJA OSTALA BEZ JEDNOG PREDSTAVNIKA U PARIZU! Đere NEMOĆAN pred 7. igračem sveta!

Foto: Tanjug

Sreća nije pogledala Đerea na žrebu, jer je za protivnika u prvom kolu dobio sedmog kosturaša u Bulonjskoj šumi i nedavnog osvajača mastersa u Monte Karlu.

Razlika se videla već u prvom setu, kada je Andrej Rubljov "počistio" Lasla sa 6:1, napravivši tom prilikom dva brejka u četvrtom i šestom gemu.

Nije klonuo duhom srpski as, uzvratio je Đere na najbolji način i drugi period rešio u svoju korist, vrativši dramu u meč.

Početak drugog seta obeležila su dva uzastopna brejka, po jedan od strane svakog tenisera, da bi Srbin u osmom gemu na servis Rusa iznenadio Rubljova, a potom odservirao za 6:3 i izjednačenje u setovima - 1:1.

Foto: Starsport

 

Imao je priliku u trećem setu Laslo da preokrene tok meča u svoju korist. Napravio je brejk na samom startu i poveo sa 1:0, ali su ga kiksevi u četvrtom (2:2) i osmom gemu (3:5) koštali gubitka ovog perioda, te je Andrej ponovo poveo sa 2:1.

Samo jednom je Rus oduzeo servis Srbinu u četvrtom setu, ali mu je i to bilo dovoljno za trijumf od 6:4 i plasman u drugo kolo, dok je naša zemlja već posle prvog dana ostala bez jednog predstavnika u Parizu.

Protivnik Andreja Rubljova u drugom kolu biće bolji iz francuskog okršaja Kazo-Mute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading