BIVŠI NOVAKOV TRENER OTVORIO DUŠU! Evo kako je Đoković ULEPŠAO život Bekeru! Nemac prvi put PROGOVORIO o ovome!

Autor:

Sport

23.05.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se za takmičenje na Rolan Garosu.

BIVŠI NOVAKOV TRENER OTVORIO DUŠU! Evo kako je Đoković ULEPŠAO život Bekeru! Nemac prvi put PROGOVORIO o ovome!

Foto: Tanjug/AP

Pred start drugog Grend slema u sezoni, nekadašnji Noletov trener Boris Beker govorio je o mogućnostima srpskog asa u Bulonjskoj šumi.

- Šljaka nije njegova najbolja podloga, ali je poslednjih nekoliko godina bio u stanju da sve to nekako poveže na Rolan Garosu. Sve dok je zdrav i dok želi da igra, uvek će biti jedan od favorita da osvoji grend slem trofej - rekao je Beker, koji nikada nije podigao pehar u Parizu.

Tokom boravka u engleskom zatvoru Hanterkomb, legendarni Nemac otkriva da je pratio šta se dešava u tenisu, a zatvorski čuvari su mu dozvilili da prati prenos finala Vimbldona i Novakovu pobedu nad Australijancem Nikom Kirjosom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Bio sam veoma emotivan kada je pobedio. Bila je to velika stvar, a on mi je prijatelj, tako da sam bio srećan da ga gledam kako pobeđuje. S druge strane, dopada mi se i Nik Kirjos i sve ono što donosi takmičenju. Želim mu da ozdravi, želim ga nazad na terenu sa istim pristupom koji je imao prošle godine. Jer to je zaista sjajno za tenis - priznaje je Beker i dodaje:

- On je u stvari veoma otvoren, čovek je od reči. A ljudi ga ponekad vide samo kao tenisku mašinu. Kada nije na terenu, vrlo je šarmantan. Možete sa njim da pričate o poslu, politici, muzici, dobar je u bilo čemu - kaže Boris u intervjuu za "Gardijan".

Posebno ga je oduševila jedna stvar, kada se radi o Đokoviću.

- On je pravi teniski istoričar. Razume ko je sve bio pre njega i stvarno želi da ostavi dubok trag, što je već i uradio. On je perfekcionista, kao i sve velike zvezde. Želi da odigra savršen meč, što mu se desilo verovatno jednom ili dva puta - istakao je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading