MUK U RIMU - UDARIO NA MAJKU ZBOG RUSIJE: Uvrede, psovke, pa UŽASAN GEST Cicipasa! (FOTO)

Autor:

Sport

21.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniser iz Grčke, inače poznat po burnom temperamentu, ovoga puta prevazišao samog sebe.

MUK U RIMU - UDARIO NA MAJKU ZBOG RUSIJE: Uvrede, psovke, pa UŽASAN GEST Cicipasa! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas

Grčki teniser Stefanos Cicipas zaustavljen je od strane Rusa Danila Medvedeva u polufinalu Mastersa u Rimu, a meč će ostati upamćen po skandaloznom ponašanju Atinjanina prema rođenoj majci.

Stefanosova mama Julija je komentarisala duel na ruskom jeziku, što je razjarilo Cicipasa, koji je najpre opsovao, a potom je udaljio sa terena.

Ne pričaj na ruskom. Govori na grčkom. Ne govori ruski. Majko ja igram, a ti govoriš na ruskom. Idi sa terena, bolje ne pričaj na ruskom. Ne razumem šta ti prolazi kroz misli. Govori svojim jezikom, ako Boga znaš - "grmeo" je Grk.

 

 

Nervoza nije dala ništa dobro grčkom asu, dok će Moskovljanin danas pokušati da se okiti peharom u "večnom gradu". Medvedevu bi trijumf, pored novca i prestižnog trofeja, doneo i drugo mesto na ATP listi pred Rolan Garos, te će Novak Đoković zdušno bodriti svog rimskog dželata, Danca Holgera Runea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading