UŽASNE VESTI ZA NOVAKA! Đoković saznao NAJGORI mogući SCENARIO!

Autor:

Sport

20.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale Mastersa u Rimu, pobedivši Stefanosa Cicipasa iz Grčke sa 2:0 (7:5, 7:5).

UŽASNE VESTI ZA NOVAKA! Đoković saznao NAJGORI mogući SCENARIO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovakav scenario nikako ne ide na ruku Novaku Đokoviću jer, ako Moskovljanin stigne do titule u "večnom gradu", Srbina čeka pad na treće mesto ATP liste.

Blaga reč je "mučenje" za ono što su prošli Danil MedvedevStefanos Cicipas, kao i navijači sa kupljenim ulaznicama za završno takmičenje Mastersa u Rimu.

Ruski i grčki teniser uspeli su da odigraju samo osam gemova u prvom setu, kada je pljusak oterao aktere u svlačionicu, da bi posle dvočasovne pauze ponovo izašli na teren.

Medvedev je bolje ušao u meč, već u uvodnom gemu stigao do brejka i vođstva (1:0), ali je Cicipas do kiše i prekida uspeo da ga vrati u osmom gemu, kada je izjednačio na 4:4. 

Pauza je više prijala trećem teniseru sveta, koji je posle nastavka duela uspeo da napravi brejk u 11. gemu , nakon vođstva od 6:5, odservira za osvajanje prvog seta rezultatom 7:5.

Republika

Foto: Tanjug

 

Preslikana situacija viđena je i u drugom periodu. Odmah u prvom gemu, ruski as je iznenadio Grka, koji je ipak uspeo da povrati izgubljeno u šestom poenu, poravnavši na 3:3.

Koncentracija je, međutim, posustala Stefanosu u tom kobnom 11. gemu, kada je Medvedev iskoristio drugu priliku da oduzme servis omraženom rivalu i kao u prethodnom setu poveo sa 6:5.

Foto: Tanjug

 

Usledili su sigurni servisi Danila, za pobedu od 7:5 i plasman na megdan Holgeru Runeu iz Danske.

Teniser koji je u četvrtfinalu eliminisao posle preokreta prvog reketa Srbije Novaka Đokovića je na isti način, preokretom, izbacio i Norvežanina Kaspera Ruda, takođe, sa 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading