MEDVEDEV K'O ĐOKOVIĆ! Rus VILENEO u Rimu! Prvo se SVAĐAO sa sudijom, pa se OBRATIO publici!

Autor:

Sport

20.05.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev igra polufinalni meč Mastersa u Rima protiv Stefanosa Cicipasa.

MEDVEDEV K'O ĐOKOVIĆ! Rus VILENEO u Rimu! Prvo se SVAĐAO sa sudijom, pa se OBRATIO publici!

Foto: Tanjug

Kiša je prekinula drugi polufinalni duel na Mastersu u Rimu između Danila Medvedeva iz Rusije i Stefanosa Cicipasa iz Grčke.

Akteri su otišli u svlačionicu kod rezultata 4:4 u prvom setu, što dovoljno govori o neizvesnosti u meč između rivala koji ne mogu "da se vide". 

Omraženi rivali su do prekida napravili po jedan brejk. Najpre je Medvedev iznenadio Grka već u prvom Gemu, da bi Stefanos vratio izgubljeno u poslednjem poenu pre nego što su napustili teren, kada je izjednačio skor.

Foto: Tanjug

 

Tada je ruski teniser stupio na scenu i upao u raspravu sa sudijom u stolici. Danilu se nije svidelo što arbitar nije prekidao meč zbog kiše, pa je stigao da mu prigovori, a onda se oglasila publika, kojoj je Medvedev takođe odgovorio i poručio navijačima da ućute.

Na taj način Rus je ispoljio nervozu kao i najbolji srpski teniser Novak Đoković u meču sa Holgerom Runeom iz Danske.

Mladi Danac je nešto ranije, posle spektakularnog preokreta, eliminisao Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:1 (6:7 (2:7), 6:4, 6:2) i obezbedio plasman u finale.

Republika

Foto: Tanjug

 

Ostaje samo da se vidi ko će Holgeru Runeu izaći na crtu, Stefanos Cicipas ili Danil Medvedev? Biće poznato kada kiša u italijanskoj prestonici bude stala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading