ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK?! Rus PONIZIO Novaka i DIGAO U NEBESA Nadala: Ovim rečima se i Rafa SMEJE!

Autor:

Sport

19.05.2023

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil Medvedev rešio je da dođe u centar pažnje, ali na nesvakidašnji način.

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK?! Rus PONIZIO Novaka i DIGAO U NEBESA Nadala: Ovim rečima se i Rafa SMEJE!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Masters u Rimu doneo je brojna iznenađenja, a najveće je svakako eliminacija Novaka Đokovića od Danca Holgera Runea (6:2, 4:6, 6:2).

Naredni veliki turnir na kom će Nole učestvovati biće Rolan Garos, a tu će mu zadatak biti olakšan jer u Parizu neće učestvovati Rafael Nadal.

Vest da se Nadal povukao iz tenisa na neodređeno pogodila je planetu, a svoj komentar dao je i Rus, Danil Medvedev.

- Da, naravno da je loša vest jer ne želite nikoga da otkazuje zbog povrede, da se povlači, a posebno ne Rafa. Ako pričamo o favoritima, da, stanje se menja. I da je rekao 95 odsto sam siguran da neću igrati, i dalje bi bio favorit - rekao je Medvedev, pa dodao:

- Tužne vesti. Srećan sam zbog toga što će pokušati da se vrati. Čuo sam da nije siguran kada bi se vratio igri i treninzima, ali želi da se vrati najdalje do početka naredne godine. Mislim da svi želimo da ga vidimo ponovo na terenu. Makar još nekoliko godina dok ne odluči da stane.

 

 

Umesto da se na tome zaustavi, Medvedev je rešio da u celu priču ubaci i Novaka Đokovića, te da biranim rečima ponizi srpskog tenisera.

Novak je u Australiji pobedio devet puta, deseti ove godine. Rafa je do sada pobedio 14 puta. Ako Novak uradi isto onda ćemo o tome. Za sada je Rafa, na šljaci, ali posebno na Rolan Garosu, nešto neverovatno. Iskreno, ne znam kako je to moguće jer se, na primer, osećam kao dobar igrač, ali uvek mogu da imam loš dan ili da sretnem protivnika sa veoma dobrim danom. Kao u Madridu, nisam mislio da ću igrati loše protiv Karaceva, ali sam izgubio. Rafa nije imao ovakav meč na Rolan Garosu, osim možda u meču protiv Soderlinga, u kojem je Robin odigrao meč života i uspeo da pobedi. To je neverovatno. Mislim da u tenisu, bar za sada, nema poređenja sa njim - istakao je Medvedev koji je uspeo da se plasira u polufinale Rima gde će igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

19.05.2023 22:01

I po čemu je ponizio Novaka? Čovek je napomenuo istinite činjenice (14 titula na Rolan Garosu) i svoje mišljenje u vezi sa tim. Vi ste više nego iskompleksirani bolesnici koji pošto poto naduvavate sve što je u vezi sa Novakom.