UŽAS U AUSTRALIJI! Polica elektrošokerom pogodila baku (95) u staračkom domu, u kritičnom je stanju: Koristila je hodalicu, ali je imala NOŽ!

Autor:

Svet

19.05.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac neće biti suspendovan zbog toga.

UŽAS U AUSTRALIJI! Polica elektrošokerom pogodila baku (95) u staračkom domu, u kritičnom je stanju: Koristila je hodalicu, ali je imala NOŽ!

Foto: pixabay.com

Baka iz Australije koja boluje od demencije završila je u bolnici sa povredama opasnim po život nakon što ju je policija pogodila elektrošokerom u staračkom domu.

Incident se dogodio u sredu kada su policajci stigli u starački dom Iallambee Lodge u ​​Kumi nakon dojave da je 95-godišnja Kler Novlend šetala sa nožem u rukama.

Kada je policija stigla u objekat, zatekla je Novland sa nožem za meso. Nadležni i zaposleni u domu za stara lica pokušali su da smire situaciju, ali je 95-godišnja žena polako krenula ka policiji, nakon čega je pogođena elektrošokerom.

- Koristila je hodalicu. Ali imala je nož - rekla je policija, a prenosi Bi-Bi-Si.

Policajac neće biti suspendovan

Prijatelj porodice starije žene, Endrju Taler, tvrdi da je dva puta pogođena elektroškoerom, u grudi i leđa, zbog čega je pala na pod i zadobila frakturu lobanje i teško krvarenje na mozgu.

Nakon negodovanja javnosti zbog, kako mnogi kažu, "neprikladnog odgovora", policija Novog Južnog Velsa (NSV) saopštila je da je pokrenula istragu. Ona je dodala da policajac koji je učestvovao u incidentu nije suspendovan, ali će biti saslušan u okviru istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading