TELO IZDALO NOVAKA: Đoković NIJE SPREMAN za Rolan Garos!

Autor:

Sport

18.05.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za srpskog šampiona, ima li vremena da promeni stvari?

TELO IZDALO NOVAKA: Đoković NIJE SPREMAN za Rolan Garos!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bivši američki teniser Endi Rodik izjavio je da u ovom momentu Novak Đoković ne deluje kao igrač koji je spreman da osvoji titulu na predstojećem Rolan Garosu.

Amerikanac je mišljenja da je Noletu neophodno da svoje telo dovede do maksimuma, kako bi mogao da bude konkurentan za najviše domete u Parizu.

Novak mora da se brine o svom telu, mora da ima taj osećaj da je fizički spreman da dobije tri seta sedam puta za 15 dana na Rolan Garosu. Dokazao je već mnogo puta da je u stanju da uradi tako nešto - naveo je Rodik.

 

 

Srbin je u sredu zaustavljen u četvrtfinalu Rima od strane Danca Holgera Runea.

Rune brzo menja tok priče iz 'ovo je ono u šta verujem' u 'sposoban sam za tako nešto i ovo su dokazi toga'. Izaći i tako maltretirati Novaka na terenu, po vlažnom vremenu, to nije najlakše, budite uvereni u to - zaključio je bivši svetski broj 1.

Đoković je, odmah po eliminaciji sa Foro Italika, najavio temeljne pripreme za Otvoreno prvenstvo Francuske, a ovog juta stigla je za njega šokantna vest sa Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading