SVI SE IŽIVLJAVAJU NAD NOVAKOM! Bivši selektor Srbije raskrinkao PRLJAVU POLITIČKU IGRU - bruka i sramota lažnog kosovskog ministra!

Autor:

Sport

18.05.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez predstavnika privremenih prištinskih institucija odjeknuo širem sveta, Đokovićev čovek od poverenja ga žestoko osudio.

SVI SE IŽIVLJAVAJU NAD NOVAKOM! Bivši selektor Srbije raskrinkao PRLJAVU POLITIČKU IGRU - bruka i sramota lažnog kosovskog ministra!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković sa srpskom zastavom

Albanci su sramno udarili na Novaka Đokovića! Komentar ministra kulture u samoproglašenoj vladi lažne države Kosovo Hajrula Čekua da Nole ne može da uđe na prostor južne srpske pokrajine i da krsti sina Stefana i ćerku Taru u postojbini svojih predaka iznervirao je i nekadašnjeg selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdana Obradovića.

On je za Republiku poručio da je to čista politička provokacija, tim pre što prema propisima koji su sami propisali od 1. maja prošle godine potvrda o vakcinaciji nije neophodna da se pređe administrativna linija sa Srbijom.

- Svi bi da budu slavni iživljavajući se na Novaku. Eto, setio se sada i nekakav kosovski ministar. To je prljava politička igra i sakupljanje jeftinih političkih poena. Verovatno misle da kada mogu Australija i Amerika da mogu i oni da zabrane Noletu da im dođe. Kakve Đoković ima veze sa tim? On je sportista, teniser, sada su pravila takva da može da uđe čak i u SAD. Zato je ovakav komentar samoproglašenog ministra još sramniji i prljaviji - zagrmeo je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan sa Novakom

Đokovićje eliminisan u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, a sada ga očekuje priprema za nastup na Rolan Garosu, na kome će juriti svoju 23. grend slem titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading