ŠOKANTNO SAZNANJE! Povredio se tokom ORUŽANOG napada!

Autor:

Sport

18.05.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Nik Kirjos neće igrati na predstojećem Rolan Garosu zbog povrede stopala, koju je zaradio tokom oružane pljačke u svojoj kući u Kanberi.

ŠOKANTNO SAZNANJE! Povredio se tokom ORUŽANOG napada!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Ovu šokantnu informaciju izneo je njegov menadžer Danijel Horsfol, a prenosi "Bi-Bi-Si (BBC)".

Nik Kirjos je juče objavio da neće igrati na Rolan Garosu, a pretpostavljalo se da se Australijanac neće igrati zbog povrede kolena. On je u januaru operisao koleno zbog čega nije odigrao nijedan meč ove sezone.

Međutim, Horsfol tvrdi da se Kirjos povredio u svojoj kući tokom oružane pljačke, koja se dogodila prvog maja. Provalnik je navodno majci australijskog tenisera pretio pištoljem, a potom je ukrao automobil marke Tesla.

- Tokom napada Nik je posekao desnu nogu. Ne znamo kako. To ga je sprečilo da trenira i usporilo oko dve i po nedelje u pripremama za Rolan Garos - rekao je Horsfol.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

On je istakao da veruje da se Kirjos povredio kada je otišao da pomogne majci. Lokalna policija je kasnije saopštila da je uhapšen jedan muškarac u vezi sa ovim incidentom.

- Očekivali smo da će da bude spreman za Rolan Garos, ali svaki puta kada bi stao na teren rana bi se opet otvorila. Što se tiče njegovog kolena, ono je u fantastičnom stanju, operacija je dobro prošla - istakao je Horsfol.

Takmičenje na drugom Grend slemu ove sezone u Bulonjskoj šumi počinje 28. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading