MEDVEDEV SLAVIO POSLE PREOKRETA: Na vidiku novi ŠOU protiv Zvereva!

Autor:

Sport

15.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalni duel koji će privući ogromnu pažnju.

MEDVEDEV SLAVIO POSLE PREOKRETA: Na vidiku novi ŠOU protiv Zvereva!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev se plasirao u naredno kolo Mastersa u Rimu, posle pobede nad Bernabeom Zapatom Miraljesom sa 2:1 (3:6, 6:1, 6:3).

Španac je sjajno započeo meč, stigao je do osvajanja prvog seta, ali dalje od toga nije mogao. Rus je zaigrao znatno bolje, pa je dva dana nakon prve pobede u Rimu u njegovoj karijeri, Medvedev zabeležio i drugi trijumf u "večnom gradu".

Sada ga u potencijalnom meču osmine finala čeka Aleksandar Zverev, naravno pod uslovom da Nemac savlada svog rivala u trećem kolu, a u pitanju je Džefri Džon Vulf.

Podsetimo, nedavno su njih dvojica imala ozibiljan sukob posle meča u Monte Karlu, u kom je Danil slavio, a nakon toga su reči ruskog igrača odjeknule teniskim svetom

Samo ću još reći da nikad nismo bili bliski prijatelji, možda jedino kao juniori. To samo on, u svojim govorima na ceremonijama spominje da je bio prijatelj sa mnom i sa mojom ženom, što definitivno već dugo nije slučaj - istakao je Medvedev posle tog duela.

Podsetimo, tokom dana smo videli veliko iznenađenje u prestonici Italije, pošto je mladi Fabijan Marozan savladao Karlosa Alkarasa sa 2:0. Kasnije tokom dana je i Rubljov izašao na teren, a on je uspeo da u dva seta pobedi Davidoviča Fokinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading