ŠOK NAD ŠOKOVIMAI! Očaj, užas! Katastrofalne VESTI za Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

30.04.2023

04:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser nije igrao na Mastersu u Madridu, a velike su šanse da propusti isti u Sinstinatiju kao i US Open.

ŠOK NAD ŠOKOVIMAI! Očaj, užas! Katastrofalne VESTI za Novaka Đokovića!

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković

Kako prenosi Dejli mejl, predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden poslušaće preporuku Centra za zarazne bolesti (CDC) i zabrana o ulasku u zemlju svima koji nisu vakcinisan i dalje će biti na snazi.

Ove informacije ne idi na ruku srpskom teniseru, koji bi u tom slučaju propustio turnire u Americi, gde prethodno u martu nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju, jer nije vakcinisan protiv virusa korona.

Prethodno se spekulisalo da će SAD od 11. maja ukinuti sve zabrane.

Podsetimo, Novak Đoković je na poslednjem Mastersu u Monte Karlu doživeo ranu eliminaciju od Italijana Lorenca Musetija u osmini finala, koga je kasnije odmah izbacio sunarodnik Janik Siner.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Na turniru posle toga, u Banjaluci, na Srpska openu, prvi reket sveta stigao je do četvrtfinala gde ga je zaustavio kasniji pobednik Dušan Lajović. Noletov veliki prijatelj je u finalu savladao branioca titule Andreja Rubljova rezultatom 2:1 i osvojio prvi turnir iz serije 250.

Đoković je zatim odlučio da napravi pauzu i preskoči Masters Madrid, a zbog nevakcinisanosti, ponovo neće biti u mogućnosti da nastupi po američkoj turneji.

Poslednji put Novak je učestvovao na US Openu 2021. godine, kada ga je u finalu savladao Rus Danil Medvedev sa 3:0, da bi prošle sezone zbog istog problema najbolji teniser sveta propustio takmičenje na Flešingu.

Titulu u Njujorku, inače, brani Karlos Alkaras iz Španije, dok je u Sinsinatiju trijumfovao Hrvat Borna Ćorić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ђорђе

30.04.2023 13:30

Идиоти остају идиот тј.амери.