IGA ŠVJONTEK DOMINIRA: Poljakinja i dalje prva, Srbija nema nikog u najboljih 100!

Autor:

Sport

24.04.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poražavajuća statistika za naš ženski tenis.

IGA ŠVJONTEK DOMINIRA: Poljakinja i dalje prva, Srbija nema nikog u najboljih 100!

Foto: Tanjug/AP

Iga Švjontek sa peharom u Dohi

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić napredovala je za jednu poziciju na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena danas.

Krunićeva trenutno zauzima 126. mesto na WTA listi sa 523 boda. Olga Danilović je pala za jednu poziciju i sada je 136. teniserka sveta sa 498 bodova.

Natalija Stevanović je napredovala za 17 mesta i trenutno je 186. sa 357 poena, dok je Lola Radivojević 272. sa 251. bodom.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandra Krunić

U Top 10 najboljih teniserki sveta na WTA listi nije bilo promena. Prvo mesto drži Poljakinja Iga Švjontek sa 8.975 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 6.891, a treća je Amerikanka Džesika Pegula sa 5.735.

Četvrta je Uns Džabir iz Tunisa, a peta Francuskinja Karolin Garsija. Potom slede Amerikanka Koko Gof, Kazahstanka Elena Ribakina, Ruskinja Darija Kasatkina, Grkinja Marija Sakari i Čehinja Petra Kvitova.

Naredna WTA lista biće objavljena za dve nedelje po završetku turnira u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading