ZAKUVALO SE USRED RATA U UKRAJINI! Prvi reket sveta URNISAO prelepu Ruskinju zbog crveno-belog dresa, a ona ODBRUSILA - "Baš me briga"! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.04.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se nakon novog skandala koji se tiče Rusije.

ZAKUVALO SE USRED RATA U UKRAJINI! Prvi reket sveta URNISAO prelepu Ruskinju zbog crveno-belog dresa, a ona ODBRUSILA - "Baš me briga"! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/anapotapovaa

Anastasija Potapova

Ruska teniserka Anastasija Potapova našla se na meti žestokih kritika zbog odluke da se pojavi u dresu moskovskog Spartaka.

Zbog invazije na Ukrajinu prati se svaki korak Ruskinje, a činjenicu da je obukla crveno-belu opremu Iga Švjontek, najbolja igračica planete, nazvala je provokacijom.

Svaka osoba ima pravo da bira, odlazak na meč u majici Spartaka bio je moj lični izbor. Ona me je osudila, ali me ne zanimaju njene pritužbe. Ako hoće da krivi mene za nešto, onda joj želim sreću. Ne obraćam pažnju na to - odgovorila je Potapova Švjontekovoj, a potom je dodala:

Mnogo puta sam rekla svoje mišljenje o svemu, protiv rata sam, kao i svaka razumna osoba. Ako je potrebno da se potpiše nešto za Vimbldon, svi ćemo to da uradimo. Mi smo sportisti i želimo da igramo što više, pogotovo na slemovima. Šta će biti bolje zbog tog potpisa? Ništa se neće promeniti, ništa se neće završiti - poručila je Ruskinja, koja slovi za jednu od najlepših teniserki na WTA turu.

Podsetimo da je rat u Ukrajini počeo 24. februara prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading