DOĐI DA TI OBJASNIM NEKE STVARI! Teniserka PROZVALA najbolju na SVETU! Povod je RAT u Rusiji i Ukrajini!

Autor:

Sport

27.03.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruka Grend slem šampionka Viktorija Azarenka javno je prozvala Poljakinju Igu Švjontek.

DOĐI DA TI OBJASNIM NEKE STVARI! Teniserka PROZVALA najbolju na SVETU! Povod je RAT u Rusiji i Ukrajini!

Foto: Tanjug/AP

Najbolja teniserka sveta Iga Švjontek od početka rata između Rusije i Ukrajine komentariše ponašanje ruskih i beloruskih teniserki, pa im preko medija objašnajva kako treba da se ponašaju.

Poljakinja je nedavno izjavila da Ruskinje i Beloruskinje treba da pokažu više saosećanja! Budući da Ukrajinke više udaraju na koleginice iz pomenutih zemalja i mešaju sport i politiku, Beloruskinji Viktoriji Azrenki je "pala roletna", pa je prozvala Švjontekovu na direktan duel!

Foto: Tanjug/AP

 

Dvostruka Grend slem šampionka, koja je osvajala dva puta Australijan Open, trenutno je na 16. mestu svetske liste. Popularna Vika je odbrusila Igi, poručivši joj da nije svesna šta se dešava na WTA turu!

- Ja zaista ne vidim nikakvu napetost. Pozivam Igu da dođe i da joj objasnim šta je WTA sve do sada uradio za Ukrajinke. Jasno mi je da ima drugačije viđenje stvari, ali ja se ne mogu sa tim složiti. Svako ko želi neka dođe kod mene da razgovaramo na tu temu. Neka Iga i sve ostale koje se slažu sa njom pogledaju šta se događa, pa onda neka komentarišu - rekla je Viktorija Azarenka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading