LEGENDARNI TENISER TVRDI! Novak ŽELI da bude najbolji u istoriji! Sigurno će OVO učiniti!

Autor:

Sport

27.03.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni švedski teniser Bjorn Borg izjavio je da bi Srbin Novak Đoković mogao da osvoji još jedan ili dva grend slem turnira.

LEGENDARNI TENISER TVRDI! Novak ŽELI da bude najbolji u istoriji! Sigurno će OVO učiniti!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Šveđanin je u podkastu za ATP pričao u superlativima o najboljem srpskom teniseru:

- Mislim da bi Novak mogao da osvoji još jedan ili dva grend slem turnira. Ko to zna. Ali ono što generalno čini za tenis je neverovatno. On i dalje pomera granice, želi da bude najveći svih vremena, da osvaja još turnira i da obori sve rekorde u istoriji tenisa. On je fantastičan igrač - rekao je Borg.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Novak Đoković je preskočio američku turneju na mastersima u Indijan VelsuMajamiju, kao i Španac Rafael Nadal. Njih dvojica su osvojili po 22 Grend slem trofeja u karijeri.

- Nikada ne znate šta će Nadal da uradi. Možda će igrati još godinu dana. Sve zavisi od njega. Mislim da će Novak biti tu još neko vreme, barem nekoliko godina, jednostavno će uživati u tenisu - istakao je Bjern Borg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading