MEGASENZACIJA U MAJAMIJU! Veliki favorit ISPAO posle PREOKRETA! Sjajna VEST za Đokovića!

Autor:

Sport

27.03.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveški teniser Kasper Rud elimisan je sa mastersa u Majamiju, pošto je preokretom poražen od Holanđanina Botika van de Zandšulpa rezultatom 1:2 (6:3, 4:6, 4:6).

MEGASENZACIJA U MAJAMIJU! Veliki favorit ISPAO posle PREOKRETA! Sjajna VEST za Đokovića!

Foto: Tanjug

Posle dva časa i 52 minuta igre, trenutno četvrti igrač sveta morao je da čestita 32. teniseru ATP liste.

Ništa nije slutilo na ovakav epilog, naročito jer je favorizovani Norvežanin dobio prvi set, zahvaljujući jedinom brejku, načinjenom u osmom gemu. Rud je tada poveo sa 5:3, a potom odservirao za osvajanje ovog dela igre.

Nije se predavao Botik, čekao je svoju šansu i dočekao kada je bilo najpotrebnije. Nije bilo iznenađenja u drugom setu, sve do poslednjeg desetog gema. Pri vođstvu Holanđanina od 5:4, Van de Zandšulp je uspeo da iskoristi drugu brejk priliku i slavi sa 6:4, pa je na taj način duel otišao u treći odlučujući set.

Iako ga je Rud sjajno otvorio brejkom već u prvom gemu, dozvolio je sebi luksuz da izgubi svoje servise u šestom i ponovo desetom gemu, kada je Botik realizovao prvu meč loptu i napravio veliko iznenađenje na Mastersu u Majamiju.

Foto: Tanjug

 

Naredni rival Holanđanina biće Emil Rusuvori, Finac je rutinski sa 2:0 eliminisao Japanca Danijela Taroa (6:3, 7:6 (7:3)) i obezbedio plasman u osminu finala.

Eliminacija Norvežanina ide na ruku i Novaku Đokoviću, koji ne igra na američkoj turneji, jer je Rud branio prošlogodišnje finale na Floridi, pa mu sada sledi gubitak bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading