SMRAD TRULEŽI ŠIRI SE ZGRADOM NA ZVEZDARI! Ovo je stan u kome je monstrum držao ćerku kao roba: Gomile praznih kesa i smeća oko kade u kojoj je ležala devojčica (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je prilikom pronalaska bila izmučena i mršava i pronađena kako leži na samrti u kadi.

SMRAD TRULEŽI ŠIRI SE ZGRADOM NA ZVEZDARI! Ovo je stan u kome je monstrum držao ćerku kao roba: Gomile praznih kesa i smeća oko kade u kojoj je ležala devojčica (FOTO)

Foto: Hronika

Nasilje nad detetom na Zvezdari

Žena I. L, koja je prijavila nasilje u Policijskoj stanici Palilula, otkrila je jezivo zatočeništvo oca U. P. nad ćerkom L. P. na Zvezdari. Muškarac je dete držao zaključano u stanu u Ulici Ružice Sokić. Reporteri portala Republika.rs saznali su na licu mesta da devojčica verovatno nikad nije napustila stan, a policija ju je pronašla na samrti u kadi.

Devojčica je prilikom pronalaska bila izmučena i mršava, a kako kaže naš izvor ličilo je na dete iz Etiopije.

Kako javljaju naši reporteri, oko kade u kojoj je pronađeno dete je gomila smeća - gomila praznih kesa za hranu, kesica za perece i ostale grickalice, prazan omot od smrznute pice.

Stan u kojem je pronađena devojčica je zapečaćen i u njega se više ne može ući. Hodnikom zgrade se iz prostorija stana širi neprijatan smrad, nalik smradu leša.

Da podsetimo, komšije su godinama prijavljivale mučenje deteta, a izvor za portal Republika.rs kaže da su sve znali. 

- Čuli smo zapomaganje deteta i jauke i prijavljivali smo to policiji, ali patrole su dolazile do stana, a do sada nikada unutra nisu uspele da uđu - kažu komšije za portal Republika.rs.

Foto: Hronika

Nasilje nad detetom na Zvezdari

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju - navodi dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs.

Kako saznajemo, otac i majka devojčice, kao i očeva trenutna vanbračna partnerka koja ga je prijavila za nasilje, su narokomani.

Majka devojčice je ranije ubila svoju majku, te je nakon presude bila u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju, te kasnije iščezla.

Otac devojčice U. P. je dobio starateljstvo nad njom nakon presude majci.

 

 

Kako smo ranije pisali, u prostorije PS Palulula došla je I. L. bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U. P. zbog nasilja u porodici.

I. L. došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografišanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema našim saznanima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zaobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni cetar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19.03.2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari u ulici Ružice Sokić.

Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako saznajemo, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu (L. P.) koja se nalazila jako u teškom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading