VERUJE U SRBINA UPRKOS LOŠIM REZULTATIMA NA ŠLJACI: Novak Đoković je najveći favorit na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

23.04.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Očekujem ga na vrhunskom nivou u Rimu. I sam je rekao u prošlosti da dostiže optimalnu formu u italijanskoj prestonici."

VERUJE U SRBINA UPRKOS LOŠIM REZULTATIMA NA ŠLJACI: Novak Đoković je najveći favorit na Rolan Garosu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Australijski teniser Džon Milman rekao je da je Novak Đoković najveći favorit za osvajanje Rolan Garosa.

- Moj izbor ide ovako - Novak Đoković, Karlos Alkaras, i Rafael Nadal. Ako Nadal ne igra u Rimu, Janik Siner je na trećem mestu - napisao je Milman na Tviteru.

 

 

- Mislim da još uvek nismo videli najbolji Novakov tenis na šljaci. Očekujem ga na vrhunskom nivou u Rimu. I sam je rekao u prošlosti da dostiže optimalnu formu u italijanskoj prestonici - rekao je Milman.

Najbolji teniser sveta nije na najbolji način počeo sezonu na šljaci, izgubio je u trećem kolu Monte Karala, a u petak ga je u četvrfinalu tunira u Bajanluci eliminisao Dušan Lajović.

Dan kasnije stigla je zvanična informacija da Novak neće igrati na mastersu u Madridu, ali Milman smatra da Srbin ima najveće šanse da osvoji grend slem u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading