ZVEZDA UBOLA PRAVI DŽEKPOT: Olajinka REŠETA u Češkoj - nova MAJSTORIJA Nigerijca ostavila "delije" bez daha (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, ofanzivac stiže na Marakanu kao slobodan igrač po završetku sezone. Njegova tržišna vrednost po renomiranom "transfermarktu" iznosi šest miliona evra.

ZVEZDA UBOLA PRAVI DŽEKPOT: Olajinka REŠETA u Češkoj - nova MAJSTORIJA Nigerijca ostavila "delije" bez daha (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Sport Highlights/Ilustracija

Krilni napadač Slavije iz Praga, Piter Olajinka, ponovo je bio u glavnoj ulozi u pobedi njegove ekipe protiv Bohemijansa (3:0). Nigerijac, koji će po završetku sezone u Češkoj pojačati Crvenu zvezdu, još jednom je pokazao o kakvom se majstoru radi.

Piter (27) je bio strelac drugog gola u rutinskom trijumfu. Naime, Olajinka je dobio loptu u prostor daleko od gola, uspeo da probije sve do šesnaesterca gde je "biciklicom" izbacio protivničkog defanzivca, otišao udesno i udarcem u suprotan ugao matirao protivničkog golmana. 

Pogodak možete pogledati od 1:43.

- Veoma sam srećan, posebno zbog cele ekipe i sjajne utakmice. Bilo nam je teško u prethodnim nedeljama, tako da je lep osećaj vratiti se na pobednički kolosek - rekao je Olajinka u razgovoru za klupsku televijizu.

Nigerijcu je ovo bio 11 pogodak u sezoni, pored čega ima i pet asistencija. Slavija je na deobi prvog mesta sa Spartom, a obe ekipe imaju po 62 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading