VELIKA TRAGEDIJA ZAVILA SVET U CRNO: Poznati reli vozač sleteo sa staze - ZA NJEGA NIJE BILO SPASA! (FOTO)

Autor:

Sport

23.04.2023

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci su ubrzo stigli na mesto nesreće, ali David je podlegao povredama.

VELIKA TRAGEDIJA ZAVILA SVET U CRNO: Poznati reli vozač sleteo sa staze - ZA NJEGA NIJE BILO SPASA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vozač reli ekipe Valjeho rejsinga, David Lopez Tomiko, poginuo je u stravičnoj nesreći na trci San Bartolome de Pinares u španskoj Avili prenose mediji sa Pirineja.

 

 

Fatalna nesreća se dogodila kada je Tomiko izgubio kontrolu nad njegovim Fijat Abart Grande Puntom. Auto je jednostavno sleteo sa nizbrdice i otkotrljao se niz strmu klisuru iz koje nije bilo povratka. Vatrogasci su ubrzo stigli na mesto nesreće, ali David je podlegao povredama.

Njegov suvozač, Natalija Rios Dijaz preživela je pad. Nju su vatrogasci izbavili iz automobila, a hitna pomoć je devojku prevezla u obližnju bolnicu.

Trka je nakon svega pomenutog otkazana.

- Ovaj sport nas je ponovo pogodio gde najviše boli. Valjeho rejsing je u žalosti zbog gubitka Davida Lopeza Tomika. David je bio strastveni ljubitelj ovog sporta, pravi lider i primer svima u okruženju. On se timu pridružio 2022. godine i bio je jedan od glavnih protagonista u našem projektu za Dakar reli - stoji u oproštajnoj poruci Valjeho rejsinga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading