LENARD U CENTRU SKANDALA: Stigla presuda - DOŽIVOTNA robija zbog UBISTVA starice!

Autor:

Sport

23.04.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kavaj zbog povrede propušta plej-of seriju protiv Sansa, ali to mu je najmanji problem.

LENARD U CENTRU SKANDALA: Stigla presuda - DOŽIVOTNA robija zbog UBISTVA starice!

Foto: Tanjug/AP

Superstar Los Anđeles Klipersa, Kavaj Lenard, prolazi kroz najteži period u životu. Naime,  njegova sestra Kimeša je osuđena na doživotni zatvor, jer je 2019. godine zajedno sa još jednom ženom napala 84-godišnju staricu u kazinu kako bi je opljačkale.

Pretukle su je i polomile lobanju, a starica je od zadobijenih povreda preminula. Tom prilikom Kimeša joj je ukrala hiljadu dolara.

 

 

Podsetimo, Leonardova porodica je iz zloglasne četvrti Komton u Los Anđelesu. Oca je izgubio kada je imao 17 godina.

Lenardovi Klipersi na korak su od eliminacije u prvoj rundi plej-ofa. Finiks je slavio u noći između subote i nedelje sa 112:100 i tako poveli sa 3:1 u seriji.

Iskusni Rasel Vestbruk nije zaboravio da igra vrhunsku košarku, ali to nije bilo dovoljno da se savladaju Sansi koji su sa Kevinom Durentom ozbiljan kandidat za prsten.

Momak koji je kao tehnološki višak u Lejkersima došao u Kliperse odigrao je fenomenalan meč. Čak je u nekoliko navrata ozbiljno zapretio Sansina da bi ipak mogli da ostanu bez brejka, kojeg su gradili tokom čitavog meča.

Ipak, videla se sva širina ozbiljnih opcija ekipe iz Arizone. Kevin Durent i Devin Buker nemilice su trpali koš Klipersa, a kada je bilo najpotrebnije, loptu je uzeo Kris Pol i prilično anulirao sjajnu rolu Vestbruka u finišu meča. Na kraju pobeda Sansa i ekipa Tajrona Lua ima tri meč lopte za prolaz u narednu rundu.

Kod pobednika Kevin Durent je zabeležio 31 poen, 11 skokova i šest asistencija. Buker je postigao poen manje, imao devet skokova i sedam asistencija, a Kris Pol 19 poena i devet asistencija. Na drugoj strani Vestbruk je meč završio sa 37 poena, šest skokova i četiri asistencije, ali nije imao pravu pratnju pošto je Pauel bio sledeći sa svega 14 poena.

Peti i potencijalno poslednji meč serije igra se u Finiksu u noći utorka na sredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading