KRAJ RAFINOG MUČENJA: Nadal je UDARNA VEST pred Rolan Garos!

Autor:

Sport

17.04.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Španac moći da pruži svoj maksimum u Parizu?

KRAJ RAFINOG MUČENJA: Nadal je UDARNA VEST pred Rolan Garos!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Rafael Nadal, bivši svetski broj 1 i vlasnik 22 grend slem titule, biće potpuno spreman za takmičenje na Rolan Garosu, izjavila je čuvena teniserka Žastin Enan.

Španski navijači su izrazili bojazan da li će njihov miljenik biti u situaciji da napadne još jedan "kup musketara", ali proslavljena Belgijanka nije imala dilemu.

Nadamo se da će Rafel odigrati dovoljno mečeva da dođe na Rolan Garos u dobrom stanju. Postaje sve teže, ali moramo da imamo na umu da je mentalno Rafa veoma poseban čovek. Daje sve od sebe da bude spreman za Pariz za nekoliko nedelja - navela je Enan, a potom je apostrofirala njegovu mentalnu snagu:

 

 

Njegova energija da prošle godine osvoji Australijan open bila je ogromna. Nastavio je da igra veoma dobro i, uprkos teškoćama, osvojio je i Rolan Garos. Morao je da uloži ogroman napor. Možda i prevelik za budućnost, ne znamo to - rekla je nekadašnja prva tensierka sveta.

Podsetimo da Otvoreno prvenstvo Francuske počinje 28. maja, a Rafa je trenutno izjednačen sa Novakom Đokovićem na vrhu večne liste osvojenih "slemova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading