OVO JE POČETAK KRAJA NJEGOVE KARIJERE: Amerikanac BRUTALNO po grend slem šampionu!

Autor:

Sport

16.04.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni teniser ponovo bez dlake na jeziku.

OVO JE POČETAK KRAJA NJEGOVE KARIJERE: Amerikanac BRUTALNO po grend slem šampionu!

Foto: Ap photo

Duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Rolan Garosu ove godine

Španski teniser Rafael Nadal i dalje nije kročio na teren, još od Australijan opena, kada je u drugom kolu poražen od Mekenzija Mekdonalda sa 3:0.

Nakon tog turnira, a zbog povrede koju je doživeo u Melburnu, Rafu nismo videli na terenu, pošto je propustio turneju po Americi, a zatim i Masters u Monte Karlu. Legendarndog Španca nećemo gledati ni naredne sedmice na turniru u Barseloni.

Čini se da je Nadal sve češće povređen, a Endi Rodik smatra da bi ovo mogao biti početak kraja Rafine karijere.

Ovo bi mogao da bude početak Nadalovog kraja. Ipak, da li je iko od nas mislio da će prošle godine biti zdrav, osvojiti dva slema i igrati solidno u prvih sedam meseci? Verovatno ne - rekao je Rodik.

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik, bivši američki teniser

On je dodao da je očigledno da je razmak između njegovih povreda sve kraći i da se one sada akumuliraju.

Razmak između njegovih povreda sve je kraći, čini se da se one sada akumuliraju. Ranije bi napravio tri-četiri meseca pauze, ali vratio bi se potpuno zdrav. Sada se čini da od prošlog Vimbldona nije bio potpuno spreman - izjavio je Amerikanac, koji je svojevremeno bio svetski broj 1. 

Sezona na šljaci se završava na Rolan Garosu, a videćemo da li će Španac uspeti da se oporavi do početka turnira koji je osvajao 14. puta. Grend slem u Parizu počinje 28. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading