BIVŠA ZADRUGARKA SE UDAJE! Upecala pravog macana, na Vaskrs otkrila radosne vesti - evo kada staje na ludi kamen! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad nije bila srećnija!

BIVŠA ZADRUGARKA SE UDAJE! Upecala pravog macana, na Vaskrs otkrila radosne vesti - evo kada staje na ludi kamen! (FOTO)

Foto: D. Kadić

Super Cveta

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Super Cveta, otkrila je da Vaskrs proslavlja u krugu porodice, ali i pored verenika sa kojim će, kako kaže, ubrzo stati na ludi kamen.

- Uskrs provodim sa porodicom i između ostalog sa mojim novim partnerom, tačnije verenikom. Idemo na Kosmaj, u prirodu. Sve se bojim da to izgovorim javno, da ne use*em, ali sam mnogo srećna. Nikad nisam bila ovako nasmejana, voljena i ispunjena. Opštinsko venčanje planiramo u narednih par nedelja, a veliku svadbu verovatno na leto - otkrila je Cveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skinny Legend (@supercveta)

 

Priznala je da je farbala jaja, ali da joj nisu ispala kako bi trebalo.

- Da, farbali smo jaja zajedno i užasno su ispala, ništa nije ispalo kako sam planirala. Kupili smo neku farbu za hladno farbanje jaja i to nije ispalo kako treba i jedno su ispala dobra ona staromodna sa sirćetom i lukovinom - rekla je bivša zadrugarka za Pink.rs.

Republika

Foto: D. Kadić

Super Cveta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading