PERUĆICA SA SUPRUGOM OTVORIO VRATA DOMA ZA VASKRS: Ljuba sa Kaćom napustio Beograd, evo kako će proslaviti praznik!

Autor:

Zabava

16.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika Ljuba Perućica sa supurugom Katarinom Kolozeus otvorio je vrata doma!

PERUĆICA SA SUPRUGOM OTVORIO VRATA DOMA ZA VASKRS: Ljuba sa Kaćom napustio Beograd, evo kako će proslaviti praznik!

Foto: Privatna arhiva

Pevač Ljuba Perućica i njegova voljena supruga i voditeljka Katarina Kolozeus za portal Republika otvorili su vrata svog doma i otkrili nam kako oni provode dane za Vaskrs.

Tom prilikom popričali smo sa Kaćom i Ljubom, te su nam otkrili šta su poželeli od vaskršnjeg zeke.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

 

Kako Kaća i ti obeležavate Vaskrs? 

- Nas dvoje smo veoma vezani za naše porodice, tako da sve velike praznike provodimo sa roditeljima, braćom i sestrama. Mislimo da prodica treba uvek da bude iznad svega i volimo da gajimo tradiciju i da najlepše momente delimo sa najbližima. Ove godine, glavni organizator Vaskrsa je moja majka i svi ćemo se okupiti u mom rodnom gradu Požarevcu.

Šta ste poželeli od vaskršnjeg zeke da vam donese?

- Mnogo želja smo već ostvarili zajedno i mnogo toga još želimo, ali ono što najviše želimo nama i svima drugima, koliko god to zvučalo otrcano, jeste zdravlja i sreće! Svaki zdrav i srećan covek može sve i granice ne postoje.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

 

Neka anegdota iz detinjstva kada je Vaskrs?

-Sećam se da sam jedne godine uspeo da krišom koristim drveno jaje i da pobedim sve! Naravno vrlo brzo su me otkrili, ali svima je to bilo simpatično. Mama nam je svake godine kupovala po neku sitnicu kao poklončić, a ja bih uvek odmah nakon buđenja krenuo u potragu za najjačim jajetom kako bih uspeo da budem šampion tog dana, jer ne volim da gubim!

Da li na Vaskrs imate neki poseban običaj koji svake godine tradicionalne ispoštujete?

 

- Što se tiče običaja, prvo jaje koje se ofarba na Veliki petak, obavezno mora biti crvene boje, i to je jaje koje ostaje kao "čuvarkuća" cele godine do narednog Vaskrsa, a staro zakopamo u zemlju. U kraju gde sam ja odrastao, bilo je više običaja vezanih za Božić nego za Vaskrs, ali ono što svi uvek pamtimo je toplina doma i takmičarski duh koji vlada među svim uzrastima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading