NEVERICA U BANJALUCI: Zbog POVREDE odustao od učešća na Srpska openu!

Autor:

Sport

16.04.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti, samo dan pred početak dugo iščekivanog turnira u Republici Srpskoj.

NEVERICA U BANJALUCI: Zbog POVREDE odustao od učešća na Srpska openu!

Foto: Starsport

Nenad Zimonić i Novak Đoković

Italijanski teniser Marko Čekinato odlučio je da se povuče sa Srpska opena i to zbog stomačnih problema, samo dan pre zakazanog početka ovog turnira.

Čekinato je trebao da nastupi i u singl, ali i u dubl konkurenciji, pa je napravio problem organizatorima uoči početka turnira u Banjaluci.

Italijan je u dublu trebao da nastupa u paru sa Nenadom Zimonjićem, što je publika u Republici Srpskoj sa nestrpljenjem čekala, ali će sada višestruki grend slem osvajač morati da se povuče sa učešća.

Tokom dana će biti poznato ko će zameni italijanskog igrača u singu, odnosno koji par će igrati umesto njega i Zimonjića.

Ipak, u Banjaluku je stigao Džejmi Mari, koji će na trurniru biti prvi nosilac, a igraće u paru sa Majklom Venusom. Protivnici će im biti Talon Grikspor i Bart Stivens.

Foto: Tanjug/AP

Nenad Zimonjić, legendarni dubl igrač

Podsetimo, juče je održan i žreb u singl konkurenciji. Novak Đoković saznao je svog rivala u drugom kolu predstojećeg turnira u Banjaluci, a to će biti pobednik duela u kom se sastaju Švajcarac Sten Vavrinka i Francuz Luka van Eš.

Novak je slobodan u prvom kolu, a voljom žreba će u svom prvom meču na Srpska openu moći da se sastane sa trostrukim osvajačem grend slemova, koji je u prošlosti znao da mu zada neke bolne poraze.

Od ostalih srpskih igrača, u prvom kolu će međusobno igrati Dušan Lajović i Filip Krajinović, Hamada Međedovića čeka okršaj sa Gregorom Barereom, dok će Laslo Đere na startu turnira igrati sa Romanom Safiulinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading