NOVAK ŠIRI IMPERIJU: Đoković organizuje turnir u Italiji!

Autor:

Sport

06.04.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu turnira održaće se i humanitarna priredba na kojoj će nastupiti poznate ličnosti, a četvrtog juna će biti upriličena i dobrotvorna večera na ekskluzivnoj lokaciji “La Lanterna”.

NOVAK ŠIRI IMPERIJU: Đoković organizuje turnir u Italiji!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Dobrotvorna organizacija "Fondacija Novak Đoković" biće jedan od partnera koji će organizovati novi ITF turnir u Rimu. Prvo izdanje ovog takmičenja, koje nosi naziv "PL Open International", održaće se u "Forum sport centru" u prestonici Italije od 28. maja do trećeg juna.

 

 

Ljudi koji će biti zaduženi za funkcionisanje ovog turnira su osnivač Pjotr Losev, zatim Marko Paniki (projektni menadžer turnira i kondicioni trener Novaka Đokovića), izvršni direktor Luka Klarens i direktor rurnira Mauro Rićevuti.

U sklopu turnira održaće se i humanitarna priredba na kojoj će nastupiti poznate ličnosti, a četvrtog juna će biti upriličena i dobrotvorna večera na ekskluzivnoj lokaciji “La Lanterna”. Na njoj će prisutna biti i Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, kao i Maja Jovanović, direktorka “Fondacije Novak Đoković”.

Zasad nije poznato koji bi igrači mogli da nastupe u Rimu. ITF turniri se održavaju tokom cele godine, a sastavni su deo ATP tura. Glavna poenta ovih turnira je davanje prilike mladim igračima da napreduju na ATP čelendžere, a naposletku i do takmičenja na ATP turu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading