OSTAVIO SUPRUGU U ŠOKU! Rođendanski poklon zbog kog je ona ZANEMELA! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati teniser je u velikom stilu rešio da uputi čestitku.

OSTAVIO SUPRUGU U ŠOKU! Rođendanski poklon zbog kog je ona ZANEMELA! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer tokom finala Vimbldona 2019. godine

Legendarni švajcarski teniser, Rodžer Federer, u stilu je čestitao 45. rođendan svojoj izabranici Mirki.

Švajcarac važi za čoveka koji je držao do manira tokom čitave svoje karijere, a kako su preneli italijanski mediji, Federer je suprugu, njihovo četvoro dece, bliznakinje Milu i Šarlin (14) i blizance Lenija i Lea (9), kao i nekolicinu prijatelja, poveo u privatnu turu obilaska Vatikana.

 

 

Ima dovoljno finansijskih sredstava Rodžer da ovako nešto organizuje, ali je Mirka ipak ostala šokirana i bez teksta zbog iznenađenja koje joj je priređeno.

Rodžer je priuštio svojoj supruzi ono što malo ko na svetu finansijski može - privatan obilazak Vatikanskog muzeja. Došli su sa decom u sedam ujutru i obilazili znamenitosti, a od lepote umetničkih dela Mirka se rasplakala. Imala je i tu čast da otvori Sikstinsku kapelu - piše Federika Koki, novinarka čuvene italijanske "Gazete".

 

 

Rodžer se tokom posete Italiji susreo u jednom restoranu u Rimu sa slavnim glumcem Entonijem Hopkinsom, pa je tom prilikom nastala i jedna jako zanimljiva fotografija.

 

 

Podsetimo, Rodžer i Mirka su u braku od aprila 2009. godine, a upravo te godine dobili su i bliznakinje Milu i Šarlin. Nešto kasnije, na svet su došli i blizanci Leni i Leo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading