ISPLIVALA TAJNA! Ovo je Novakovo SVETO MESTO!

Autor:

Sport

04.04.2023

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji Đokovićev trener, Boris Beker, otkrio je neke zanimljivosti iz karijere najboljeg tenisera planete.

ISPLIVALA TAJNA! Ovo je Novakovo SVETO MESTO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković već godinama unazad dominira svetskim tenisom i čini se da nema nameru da se zaustavi.

Nole je od ovog ponedeljka ponovo na vrhu ATP liste, a tokom svoje karijere imao je i nekoliko kriza.

Tokom jedne mu je pomogao čuveni Nemac, Boris Beker, koji je prihvatio poziv Srbina i postao mu je trener. Nedavno je Beker govorio o tim danima.

- Novak me je zamolio da ga treniram. U to vreme imao je veliku krizu. Skliznuo je sa prvog mesta. Moj prvi odgovor je bio "zašto? Gde je problem?" Odgvoror je bio da je izgubio nekoliko Grend slem finala i da želi da čuje moje mišljenje, kao i da li bih mogao da ga upoznam - rekao je Beker i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

 

- Naravno, kada Novak želi da te upozna, ti nađeš vremena. Odleteo sam kod njega u Monte Karlo i sreli smo se. Ista pitanja postavio sam i njemu. Objasnio je šta radi pogrešno, a ja sam mu rekao da je jedna od stvari koje mora da poštuje kod mene jeste da će da čuje stvari koje nije želeo da čuje. Morate da budete iskreni.

Nastavio je Beker da govori o saradnji sa srpskim teniserom.

- Od njega sam naučio mnogo o tome kako se igrao tenis 2015. godine. Svlačionica je sveto mesto. Ponekad se meč odlučuje u svlačionici i tako smo morali da formiramo svoju moćnu grupu. Toliko se stvari u teniskom meču dešava, a koje nemaju veze sa forhendom ili servisom. Uspeo sam da ga naučim nekoliko stvari, pretpostavljam, kojima me je Džon Mekinro naučio. I dopalo mu se.

Podsetimo, Boris Beker je bio Novakov trener od 2013. do 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading