NIŠTA OD LONDONA: Šampion Vimbldona PROPUŠTA najbitniji turnir u godini!

Autor:

Sport

29.03.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su ostali u šoku posle ove odluke.

NIŠTA OD LONDONA: Šampion Vimbldona PROPUŠTA najbitniji turnir u godini!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Boris Beker

Boris Beker, legendarni nemački teniser i trostruki osvajač Vimbldona, odlučio je da ove godine ne radi kao stručni konsultant na najvećem i najbitnijem teniskom turniru u godini.

Jedan od omiljenih stručnih konsulatanata teniskih ljubitelja širom sveta, odlučio je da ove godine ne bude deo Vimbldona, već će prema njegovim rečima uzeti pauzu, pre nego što se vrati tamo.

- Nedostaje mi London, to je moj omiljeni grad. Dugo sam živeo tamo. Nedostajaće mi i Vimbldon ove godine. Moram da napravim neku pauzu pre nego se vratim tamo - rekao je Beker za Jutarnji program ITV-a.

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker je bio u zatvoru zbog duga od 2.5 miliona funti

Nemački teniser, koji je travnati turnir osvajao 1985,1986 i 1989. godine, nedavno je izašao iz zatvora u Velikoj Britaniji, odakle je deportovan u Nemačku, gde trenutno živi. Sada se još jednom osvrnuo na dane u zatvoru Hanterkomb.

- Poznati ste, svi znaju ko ste, a to može da bude protiv vas. Srećom, dopala im se moja ličnost. Ono što uvek imate je taj karakter. To je vaša valuta u tim situacijama. Ako pomisle da imate novca, u problemu ste, ali meni to nije bilo problematično - zaključio je Beker, koji je zanimljivo ove godine već radio kao stručni konsultant za "Eurosport" i to na Australijan openu.

Podsetimo, Boris Beker je godinama sarađivao sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem, a pod trenerskom palicom Nemca, Novak je uspeo da osvoji šest grend slem trofeja, kao i 14 titula na Masters turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading