DETALJI DRAME NA PUTU! Đakovac OTKRIO kako su on i saigrači SPREČILI TRAGEDIJU!

Autor: Marija Nestorović

Sport

29.03.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je napeto, ali se srećom sve završilo bez većih posledica.

DETALJI DRAME NA PUTU! Đakovac OTKRIO kako su on i saigrači SPREČILI TRAGEDIJU!

Foto: Starsport

Ifet Đakovac protiv Partizana

Fudbaleri TSC-aGoran AntonićJosip Čalušić, Nenad Filipović, Martin Mirčevski i Ifet Đakovac našli su se u centru pažnje srpske javnosti.

Oni su izrasli u heroje kada su na magistralnom putu Subotica - Bačka Topola rizikovali sopstvene živote kako bi sprečili tragediju.

Posle lančanog sudara u kom je učestvovalo 12 vozila, pomenuti fudbaleri napustili su svoj automobil i zaustavljali su saobraćaj kako još neko ne bi izleteo sa puta ili čak i stradao. Posle Nenada Filipovića koji je za naš portal otkrio detalje o ovom događaju, više informacija dao nam je i Ifet Đakovac.

Republika

Foto: Starsport

Ifet Đakovac

 

- Kad smo se vraćali sa treninga, naišli smo na peščanu oluju, pa smo usporili i prošli pored puta. Videli smo lančani sudar i čim smo izašli iz te oluje na čistinu, napustili smo auto da zaustavimo ostala vozila koja su dolazila, jer se ništa nije videlo i vozači nisu mogli ni da pretpostave šta je ispred njih. Nas je bilo petorica, Antonić, Čalušić, Filipović, Mirčevski i ja. Nadam se da smo bar malo ublažili katastrofu koja se desila, i želim brz oporavak svima koji su povređeni - otkrio je za naš portal Ifet Đakovac.

Zaista, hrabar čin fudbalera TSC-a, kluba koji se trenutno nalazi na drugom mestu Superlige Srbije sa 18 bodova manje od Crvene zvezde i bodom više od Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading