LAZETIĆ NEZADOVOLJAN DRUGIM MESTOM! Da je kraj bio bih!

Autor:

Sport

20.03.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas da ga ne zanima trenutni plasman na tabeli i da ekipa ne bi smela da se zanosi.

LAZETIĆ NEZADOVOLJAN DRUGIM MESTOM! Da je kraj bio bih!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Posle pobede TSC-a nad Spartakom i poraza Partizana od Radnika u Beogradu, tim iz Bačke Topole je izbio na drugo mesto na tabeli Mozzart Superlige Srbije.

- Prezadovoljan sam jer je ispalo rutinski, i to je dokaz da smo kao tim porasli i da napredujemo, a to mi je najvažnije. Kada smo imali sličnu situaciju u prošlosti, takozvane unapred dobijene utakmice, imali smo mnogo problema sa ovakvim ekipama. Sada smo dominirali, dozvolili protivniku tri šuta ka našem golu, napravili mnogo šansi i držali sve pod kontrolom - rekao je Lazetić.

Foto: Starsport

 

Šef struke Topolčana nije zadovoljan trenutnim plasmanom:

- Da li sam zadovoljan što smo drugi? Da je 37. kolo završeno - bio bih. Ovako niti gledam tabelu, niti me zanima, niti se zanosimo. Od prvog kola imamo iste ciljeve, da izborimo Evropu, da napredujemo i da idemo na pobedu svaku utakmicu. Činjenica je da smo na dobrom putu i da nas ništa neće pomeriti iz koloseka, od stvari na koje možemo da utičemo, a to je dobar trening, igra na pobedu i gol više u svakoj utakmici - istakao je Žarko Lazetić za Mocart sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading