KAKO BI IZGLEDALO HAPŠENJE TRAMPA "OČIMA" VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Evo kako AI misli da bi bivši predsednik SAD reagovao kada bi ga okružila policija (FOTO)

Autor:

Svet

20.03.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veštačka inteligencija dobila novi zadatak koji je fascinirao sve koji su upoznati sa njim.

KAKO BI IZGLEDALO HAPŠENJE TRAMPA "OČIMA" VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Evo kako AI misli da bi bivši predsednik SAD reagovao kada bi ga okružila policija (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Bivši američki predsednik Donald Tramp u agoniji, zabrinut i besan, okružen policijom, pokušava da nađe izlaz iz meteža koji se nalazi svuda oko njega. Bori se za vazduh, potpuno lišen slobode... ovo sve zvuči kao realan scenario onoga što bi mu drage volje "servirali" suparnici iz demokratskog bloka, a još realnije izgleda na fotografijama koje je kreirala AI (veštačka inteligencija).

Fotografije Trampovog izmišljenog hapšenja koje je napravila AI osvanule su na društvenim mrežama i što ih više gledamo sve su realnije i jezivije, budući da na neverovatan način u detalj oslikavaju agoniju koju bi doživeo Tramp da je uhapšen.

Na osam fotografija, na kojima se nalazi logo "Breaking news", objavljenih na Instagram stranici midjourneyartwork prikazano je hapšenje nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa kroz perspektivu AI.

 

 

Ova objava ima više od 2.500 lajkova i gotovo 200 komentara, od kojih su neki:

- Ne mogu da dočekam da postane stvarnost

- Čoveče, baš sam uzbuđen oko ovoga

- Smešno realistično

- Nažalost, lažna vest

- Kad bi samo bilo stvarno...

- Čoveče, šta je više stvarnsot. Ovom vrstom detalja bi moglo lako da se manipuliše.

Jedan od komentara ukazao je i na maestralne detalje kojima se pozabavila AI u stvaranju ovih fotografija.

- Tu se neke jako jezvie "face", ali veoma realistične. AI čak zna i da njegove šake napravi belim, a ne narandžastim - glasio je jedan u moru komentara ispod ove objave na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading