ČEKA SE ODLUKA! Đoković na RASKRSNICI: Novak na LISTI poznatog turnira, ali garancije da će igrati NEMA!

Autor:

Sport

29.03.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser ponovo ima dilemu ispred sebe.

ČEKA SE ODLUKA! Đoković na RASKRSNICI: Novak na LISTI poznatog turnira, ali garancije da će igrati NEMA!

Foto: Tanjug/AP

Još jedna turbulentna godina u životu Novaka Đokovića traje.

Srbin je u januaru stigao do titule na Australijan openu, izjednačio se sa Rafaelom Nadalom po broju grend slem trofeja (obojica imaju po 22), vratio se na čelo ATP liste, a zatim i oborio rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu.

Zatim je tron prepustio Karlosu Alkarasu i to zato što mu nije dopušteno da se takmiči u Sjedinjenim Američkim Državama zbog zabrane ulaska nevakcinisanih stranaca u ovu zemlju, a ako bude malo sreće i talentovani Španac ne osvoji Majami, Nole će se ponovo vratiti na vrh.

I dok se oko njega dešavaju stvari na koje ne može da utiče, Đoković pravi planove za nastavak sezone. Sledi šljaka i prilika da se u Nadalovoj kući uđe u istoriju, te osvoji 23. grend slem trofej i to na Rolan Garosu. Pred događaj u Francuskoj Đoković će sigurno nastupiti na još nekim turnirima, a organizatori onog iz serije 1000 koji će se održati u Madridu stavili su Srbina na listu učesnika.

 

 

Ipak, i pored toga što se nalazi na listi, ne mora da znači da će Novak igrati u prestonici Španije. Garancija i potvrde iz njegovog tima da će se u Madridu naći i dalje nema, te se čeka potvrda da li se ovaj događaj u Đokovićevim planovima ili ne.

Očekuje se da će se Nole u Marbelji pripremati za predstojeće izazove na šljaci, te je za verovati da će igrati i u Madridu, a na listi učesnika turnira koji će se održati od 26. aprila do 7. maja nalaze se i Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Dušan Lajović, dok je Filip Krajinović prva zamena u slučaju da neko otkaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading