UNUTRA SU UBICE, DILERI DROGE... Reči koje su UZDRMALE planetu: Stalno sam GLEDAO PREKO RAMENA!

Autor:

Sport

29.03.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao je kroz pakao.

UNUTRA SU UBICE, DILERI DROGE... Reči koje su UZDRMALE planetu: Stalno sam GLEDAO PREKO RAMENA!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Legendarni nemački teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Nemac Boris Beker, dospeo je u centar pažnje javnosti kada je zbog kršenja bankrota završio u zatvoru.

On je dobio zatvorsku kaznu od dve i po godine, a prvi deo služio je u ozloglašenom Vansvortu gde je video sve i svašta.

Kasnije je prebačen u drugi HMP Hanterkomb, koji je ustanova za zatvorenije nižeg rizika, pre nego što je deportovan u Nemačku posle osam meseci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

 

Sada o Bekerovim zatvorskim danima treba da izađe i dokumentarac, a on je pre izlaska istog medijima otkrio neke jezive detalje.

- Niko ne može da vas pripremi za ono što vas čeka u zatvoru. Gledao sam neke emisije o životu tamo, ali to ni izbliza nije tako strašno kao što je uživo. Svaki dan je težak i prava kazna i svako ko kaže drugačije laže - istakao je Beker, pa dodao:

- Unutra su ubice, dileri droge i svi delimo istu prostoriju u kojoj imamo obroke. Stalno sam gledao preko ramena, jer nikada niste sigurni da neko neće da vas povredi. Naučio sam mnogo, a verovatno mi je metalna snaga koju sam dobio dok sam bio vrhunski sportista.

Pomenuti dokumentarac izlazi 7. aprila i nema sumnje da će biti veoma zanimljiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading