SINER ZAPRETIO MEDVEDEVU: Italijan poslao OŠTRU poruku Rusu posle finala u Majamiju!

Autor:

Sport

02.04.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je da će mu Danil ovo zapamtiti.

SINER ZAPRETIO MEDVEDEVU: Italijan poslao OŠTRU poruku Rusu posle finala u Majamiju!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Janik Siner

Ruski teniser Danil Medvedev je uspeo da osvoji titulu na Mastersu u Majamiju, pošto je u velikom finalu porazio Janika Sinera sa 2:0 (7:5, 6:3).

Medevedev je na ovaj način stigao do četvrte titule na pet poslednih turnira na kojima je učestvovao, čime je jasno poslao poruku Novaku Đokoviću šta ga čeka u nastavku sezone.

Nakon titula u Roterdamu, Dohi i Dubaiju, kao i posle finala u Indijan Velsu, Medvedev je stigao do novog trofeja, čime je pokazao da je teniser koji se definitivno nalazi u najboljoj formi trenutno.

Borio se Siner koliko je mogao, pretio je u prvom setu, u kom je imao i brejk prednosti, ali na kraju nije mogao ništa od više od časnog poraza u finalu Masters turnira na Floridi.

Posle meča, obojica tenisera su imala šta da poruče, ali je Janikova poruka sigurno upečatljivija.

- Da vidimo kakav ćeš biti na šljaci! - poručio je Siner na dodeli nagrada, čime je očigledno insinuirao na to da se Medvedev nešto slabije snalazi na šljaci. Videćemo da li će mu Rus to zapamtiti.

Podsetimo, Sineru je ovo drugi poraz u finalu Majamija, dok je Medvedev ovom pobedom osvojio peti Masters trofej u karijeri.

Posle ovog finala, Danil će se od ponedeljka naći na četvrtom mestu ATP liste, dok je Siner deveti. Podsetimo, na vrhu će doći do smene, pošto će Novak Đoković biti prvi igrač sveta, ispred Karlosa Alkarasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading