HAOS U MAJAMIJU: Alkaras doživeo TEŽAK UDARAC - Đoković već HLADI ŠAMPANJAC!

Autor:

Sport

30.03.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nije imao sreće na turniru u Floridi.

HAOS U MAJAMIJU: Alkaras doživeo TEŽAK UDARAC - Đoković već HLADI ŠAMPANJAC!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Susret Karlos Alkarasa i Tejlora Frica u četvrtfinalu Masters turnira u Majamiju odložen je zbog jake kiše koja je juče pogodila Floridu.

Naime, već tokom prvog meča dana, u kom je Janik Siner savladao Finca Emila Rusuvorija sa 2:0, kiša je počela da pravi problem, a situacija se pogoršala kada su na teren trebali da izađu španski i američki teniser.

Zbog toga je odlučeno da se njihov duel odloži i to za 24 časa, što će otežati situaciju Alkarasu u nastavku turnira, jer će sada imati jedan dan manje za odmor u odnosu na Sinera.

Ono što takođe ne može da raduje mladog tenisera jeste to što su organizatori odlučili da meč između Alkarasa i Frica bude tek treći na današnjem rasporedu, iza mečeva u kojima se sastaju Medvedev i Jubanks, odnosno Serundolo i Hačanov, tako da će Španac, čak i da prođe, imati najmanje vremena od svih da se pripremi za polufinale, što se posebno odnosi na meč sa Sinerom, jer će Italijan svoj meč završiti gotovo 30 sati pre Karlosa i Tejlora.

Ova odluka svakako raduje i Novaka Đokovića, jer se na taj način smanjuju šanse Karlosu Alkarasu da osvoji turnir, što bi automatski značilo da se srpski teniser vraća na prvo mesto ATP liste.

Podsetimo, Karlos Alkaras je već slavio na prvom turniru u okviru "Sanšajn dabla", pošto je u finalu Indijan Velsa savladao Danila Medvedeva sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading