KAKO JE NOVAK OVO PREŽIVEO? Drama je trajala satima!

Autor:

Sport

01.04.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika vest za srpskog tenisera.

KAKO JE NOVAK OVO PREŽIVEO? Drama je trajala satima!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković sa nestrpljenjem je čekao rasplet polufinalnih susreta Mastersa u Majamiju, a zahvaljujući dramatičnoj pobedi Janika Sinera nad Karlosom Alkarasom zadržaće prvo mesto na ATP listi!

Italijan je nadigrao Španca sa 2:1, posle nešto više od tri časa velike borbe, a po setovima je bilo 6:7, 6:4, 6:2.

 

 

As iz Mursije je bolje započeo polufinale, a prvi period igre rešio je u taj-brejku, koji mu je pripao rezultatom 7:4.

Siner je nagovestio preokret napravivši ključan brejk za 5:4 u drugom setu, posle koga je lagano odservirao za poravnanje - 6:4.

Italijanski igrač je, na krilima izjednačenja, ekspresno oduzeo servis rivalu na startu trećeg intervala igre, a potom je u finišu meča to učinio još jednom, pa za Alkarasa nije bilo povratka.

Podsetimo da je šampionu US opena bilo neophodno da odbrani titulu na Floridi kako bi zadržao status svetskog broja 1, a Siner će se za pehar boriti protiv Rusa Danila Medvedeva.

Moskovljanin je, takođe u tri seta, nadigrao sunarodnika Karena Hačanova sa 2:1 (7:6, 3:6, 6:3), nakon dva sata i 18 minuta igre.

 

 

Ruski teniser će svakako važiti za favorita u finalu, a videćemo da li će igrač sa Apenina uspeti da napravi još jedan podvig...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading